Sommer på Sunnmøre, og en rest lilla Østlandsgarn.

Har sittet på verandaen i heile dag og strikka og kosa meg. Knall blå himmel og SOL  

 Hadde en rest lilla Østlandsgarn som eg strikka Pulsvarmere av, måtte kjøpe 1 nøste til for å få dei ferdig. Hadde så en rest ijenn… og strikka en lommetøffel, måtte kjøpe 1 nøste til for å få dei ferdig, og fikk enda en rest… Strikka en Lommetøffel til og har no FOR LITE garn til et par… Æsj, med andre ord må eg kjøpe 1 nøste til, og ender selfølgelig opp med en REST LILLA ØSTLANDSGARN!!!!!

Her er Vinveska eg har strikka i Fritidsgarn på pinne nr 6. Og tova på 40 grader. Hadde tenkt å pynte litt på den….. Kanskje med en rest lilla Østlandsgarn (Hmmfrrr).

Reklamer
Published in: on mars 27, 2007 at 16:48  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ronille.wordpress.com/2007/03/27/sommer-pa-sunnm%c3%b8re-og-en-rest-lilla-%c3%98stlandsgarn/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 kommentarerLegg igjen en kommentar

  1. Hi hi kjenner meg litt igjen i det der ja… men trøste deg med at det er slik det skal være nåe en er en strikkende husmor – og vi er mange som deg der.. jepp jepp… er foresten flotte de der lommetøflene har ikke laget slike enda jeg… hmmm *gruble-gruble*

  2. Ja er det ikke rart med de resten de formerer seg ;-). Det hadde gjort seg med litt lilla pynt på vinveska! Kos deg i sola!

  3. Det er jo bare typisk at garnet ikke strekker til da. Men hva med å finne enda et nøste med en rest i en annen farge, og så lage et par stripete lommetøfler, da kanskje du får brukt opp hele nøstene.. og så pynter du veska med det som blir igjen =)

  4. Hmmm… Kjente takter det der gitt… *fnise*
    Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på bloggen min! Det er litt morsomt å få sånne lange haranger med skryt av og til ja, det er sikkert.
    Du greier sikkert å få til Tilda.snømannen din, for du kan jo så masse! Ha en strålende onsdag!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: