UTFORDRING, SY EN MORSBAG.

No har eg sydd et par vesker, for å bekjempe bruken av plastposa. Så no utfordrar eg deg til å gjære det samme. Denne er kjempe lett å sy, sjølv for deg som ikkje er så veldig god venn med symaskina. Oppskrifta er kjempe lett, og er det noko du lurer på, så spør! Du har heilt sikkert noke stoff liggandes, eg har brukt billigstoff fra Jysk. Så no setter du i gang, og legger att ei melding til meg her i kommentarfeltet, så kjem eg innom bloggen din og ser. Eg har sydd denne no i dag, på under 1 time! Lykke til. HER ER OPPSKRIFTA PÅ MORSBAG!

Published in: on mars 30, 2008 at 11:13  Comments (22)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ronille.wordpress.com/2008/03/30/utfordring-sy-en-morsbag/trackback/

RSS feed for comments on this post.

22 kommentarerLegg igjen en kommentar

 1. Dette tror jeg at jeg skal gjøre- jeg har en del stoff liggende som ikke har noe formål foreløpig. Godt tiltak er det også!

 2. Så flott den ble! Har nå lagret oppskriften for seinere bruk.Tusen takk.

 3. Kjempeflott nett og kjempebra tiltak!
  Lagrer denne jeg også!
  Ha en fin søndag!

 4. yeah, et knallflott tiltak… og du … jeg har faktisk laget 5 stykker til nå jeg for det er jo en allong på gang på hobbyboden om dagen … og nå må vi også klare og faktisk bruke disse veskene våres damer … *klem til deg for et supert tiltak*

 5. jeg har også lagret oppskrift. En ting jeg vil endre på er å sy tvers over hjørnene i bunnen slik at den får en rektangulær bunn. Så ikke det beskrevet i oppskrifta.

 6. Smart! Jeg lagrer oppskriften så skal vi se om det ikke blir en ordnings på det! Skulle bare vært litt mer venner med symaskinen…

 7. Heia. Det var ei veldig smart veske du har sydd. Den tror eg skal lage en gang i min framtid..

  Ha ei fin uke!!!!

 8. Så flott handlenett du har sydd deg. Burde gå over til slike jeg også, men forløpig holder jeg meg langt unna symaskinen 😦
  Ha en flott håndarbeidsuke! 🙂

 9. Så flott handlenettet ble. En gang skal jeg se om jeg ikke får sydd noen jeg også, har bare litt for mange prosjekter akkurat nå.
  Ha en fin uke 🙂

 10. Flott nett. Jeg har brukt nett siden sommeren og det er uutrolig hvor fort man venner seg til det. Neitakk, jeg skal ikke ha pose har virkelig blitt en god vane.

 11. Flott bag! Ja, jeg har en del stoff liggende og nei, jeg er ikke venn med symaskinen. Men du har overtalt meg, og det er for mye plastposer i bruk. Skal prøve meg på en bag og se om jeg får det til.

 12. Det ble en kjempefin veske!
  Jeg skal hive meg rundt å hekle en veske, jeg kan ikke hekle så det tar nok sin tid.
  Takk for besøk i bloggen, jeg oppdaterer ikke for tiden for jeg klarer ikke å legge inn bilder. Jeg har litt feil på koblingene mine.
  Ellers så har jeg kjøpt meg bil i helga, så jeg er bare ute å loder i regnværet. Jeg er veldig fornøyd, iallefall.
  Jeg skal ut i praksis snart her, jeg er jo sosionomstudent og skal da jobbe i sosialtjenesten i to mnd. cirka. Det blir spennende, og jeg gruer meg. Det er altså veldig motstridende følelser for dette. *ler* Jeg tenker at jeg er såpass gammel at det burde nok gå bra, det er nok verre med mine eksamener.

 13. Flott handlenett.Skulle gjerne ha sydd et selv men er ikke god venn med symaskina og har en gammel maskin som ikke er like villig bestandig.Vi får se om jeg får det til eller kanskje jeg må strikke meg et.
  Ønsker deg ei fin uke.

 14. Endeleg trur eg at eg har fått ein link som er detaljert nok til at eg kan få det til:)

  Særleg den animerte beskrivelsen var veldig betryggende… For eg er jo ikkje akkurat venn med symaskina mi:)

  Eg skal jammen prøve denne! Berre vent og sjå:)

 15. Har vært og tiitet på stoff i dag. Vel, ikke bare tittet. Det er første gang jeg har handlet stoff, og det var jo så mye fint. Kjøpte 1/2 meter av 6 forskjellige stoffer i fantastiske farger, og håper at symaskinen vil være med meg. Sender deg en liten beskjed når de er ferdige. Tusen takk for utfordringen, ser for meg familien på helgehandel med 15 forskjellige nett =0)

 16. Uansett hvor enkel syoppskriften er så får jeg det nok ikke til. Jeg og symaskina har vært uvenner for bestandig. Den lar meg ikke legge opp buksene mine engang 🙂 Men flott tiltak! Ønsker deg ei god uke!

 17. Vilken bra idé att utmana oss alla till att sluta använda plastpåsar. Själv har jag en hög med diverse reklam påsar i tyg då jag går och handlar mat. Jag borde ha någon typ av en sådan fin påse när jag går till stan för att handla kläder osv.
  Jag skulle vilja länka till dig från min blogg för att föra ditt budsakp vidare till de som är inne och kikar på min blogg. Hoppas du tycker det är okej.

 18. Utfordringen din er tatt – før du kom med den… *fnis*
  Handlenett er jo litt morsomme å sy også, man kan jo lage dem så enkle eller utstafferte som man vil! Jeg tror nok det blir sydd en god del hos meg, for nå er jeg bitt av basillen!

 19. Takk for ei nyttig utfordring.

  Lukke til med ny symaskin forresten. Er du inne på sykroken òg?

 20. Takk for link til oppskriften! Bagen din ble kjempefin 🙂

 21. Fin bag. Tror jeg skal fornye samlingen. Det er litt kjedelig med de reklamenettene.

 22. Hurra, no har eg laga to stykker!! Eg er så kry at eg nesten tek overbalanse:)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: