Har sydd litt. Some sewing.

Eg har sydd eit par vesker. Det storblomstrete stoffet har eg kjøpt på Jysk til 10 kr pr meter,syns det var friskt og fint. Så har eg sydd ei strikketøymappe à la Felisi, denne er med platevatt mellom stoffa.

Published in: on april 13, 2008 at 19:49  Comments (11)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ronille.wordpress.com/2008/04/13/har-sydd-litt-some-sewing/trackback/

RSS feed for comments on this post.

11 kommentarerLegg igjen en kommentar

 1. Så fine vesker – du har vært flittig med den nye symaskinen. Har sydd tre selv og flere er klippet. To er helt ferdige. Og min eldste datter har sydd en, men den skal dekoreres før den kommer i bloggen.

 2. Takk for hilsen på bloggen min. Så produktiv du har vært siden sist jeg var innom bloggen din. Mange fine vesker, og alle de lekre klutene du har strikket! Du strikker så jevnt og fint. Og de trolla så da fine ut! Morsomt med artikkel i avisa. Så må du ha god bedring med skuldra di!

 3. Her går det unna ser jeg,masse flotte ting du har sydd:)Morsomt med ny maskin kan jeg tenke meg!!(synes det enda jeg ,og jeg kjøpte mi i oktober)Har du mønster på strikketøymappe eller er den selvkomponert?Jeg har grubla lenge på å sy en sånn en.

 4. Så mye du har fått laget. Og stilig er det også.

 5. Hei på deg. For ei dame sier nå jeg. Har sydd litt… h ummm og så mye fint da.. Herlige kluter har du også laget,,,,, Klem

 6. Tusen takk for flott link!!!Denne skal jeg prøve meg på:)

 7. Flott søm! Er det Hollie Hobbie jeg skimter på mappen?!

 8. Fine vesker du har sydd i helga. Det blir billige vesker når meterprisen berre er 10 kr!! Strikketøymappa ser også skikkeleg fin ut! Eg har sydd berre ei sånn mappe hittil, men kjem nok til å sy fleire, for dei er veldig praktisk i bruk!!

 9. Se der ja.Det er dama som har knekt koden med å bli venn med symaskinen.Min står fint plassert på hobbyrommet den.Flotte ting du har sydd.

 10. Hva du får gjort!!Jeg har iallefall ryddet litt på hobbyrommet, mulig symaskinen snart kommer i bruk. Fikk noen ideer….. Så er det kjøkkenkluter som skal strikkes, jeg må si du har lagd noen flotte utgaver!

  Må bare strikke aprilluen før jeg begynner på noe nytt.. ha en flott uke!!

 11. Åh-jeg elsker den storblomstrete, kjempesøt =) ha ei flott uke


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: