Er det eg som er dum eller??

No skjønner eg ingenting. Kjøpte eit Kit for tova votta. Begynte med friskt mot, og syns egentlig at dette var både kjekt og enkelt, men neida. For det første har eg overhode ikkje nok garn… Det skulle holde med 100 gr til og med herrestr, og eg strikker damestr. Har fulgt oppskrifta til punkt og prikke!

Så kjem eg til fellinga i tuppen: Sett 1 merke i  kvar side av votten. Strikk til 2 m før sidemerket, ta 1 m løs av, strikk 1 m, trekk den løse m over, 2 rett. Gjenta fellinga ved andre sidemerket.

Jammen, kan dette være mulig da?? Kvar kjem dei 2 rette m etter fellinga fra?? skal eg bare felle 1 m, eller?? Hiver votten vegg i mellom og sutrer litt for meg sjøl…

Published in: on januar 29, 2009 at 10:03  Comments (26)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ronille.wordpress.com/2009/01/29/er-det-eg-som-er-dum-eller/trackback/

RSS feed for comments on this post.

26 kommentarerLegg igjen en kommentar

 1. Hei på deg…
  Ja, dette så merkelig ut…
  Ser ut som det er skrevet feil…
  For meg så ser det ut som 2 rette sammen før merket og ta en av strikk neste ta den løse m over… tror jeg da… og så det samme på andre siden…

 2. Ja eg er sikker på at det må være skrivefeil. Der er oppskrift på 2 ulike votta i samme Kit’en, og det er samme fellinga på den andre også… Usj, trudde Sandnes var litt meir proffe enn som så…

 3. Det verkar veldig rart å skulle felle berre på ei side av sidenmaskene, ja. Så eg hadde nok gitt blaffen og felt slik eg følte var meir fornuftig:) Lykke til!!

 4. For meg så høres det ut som om det mangler ett ord, slik at det er 2 rett SAMMEN etter sidemerket 🙂 Utrolig fin farge forresten.

 5. BÅDE feil i oppskrifte og for lite garn var litt drøyt, da hadde jeg også blitt sur. :o(

  Ta en telefon eller send en mail til Sandnes du, dette bør de være proffe nok til å ordne opp i.

  Ønsker deg uansett en fin dag! :o)

 6. Hihi, smilefjesene mine blir visst helt feile her inne. Det skulle være en sur og en blid.

 7. Sånn er livet! Jeg tror nok det skal være 2 rett sammen etter merket. Jeg ville forsøkt med det i alle fall bare for å se. Det verste som kan skje er j oat du må rekke opp noen omganger, og det er da til å leve med? At det er for lite garn er verre, men har du noe lignende garn i en annen farge, så strikk tuppen fra fellinga i en annen farge – på begge vottene og nålefilt noe med det samme garnet på oversidne av begge vottene, og vips så er problemet løst!

 8. Ikke moro med feil i oppskriften. Blir spennende å se hva du får ut av denne votten da og hvordan dette ender….

 9. Ikke noe feil der vennen. Du skal felle to masker en maske før merket. Så strikker du den masken som er før merket og en etter så feller du igje:0) Håper du skjønte dette.
  Itzak vil bare ønske deg en fin torsdag.

 10. Huff så irriterende! Votten ser jo flott ut, men det er helt klart noe feil! Du får bruke strengstemmen din å ta kontakt med dem du kjøpte oppskriften av. Håper det ordner seg! Klem

 11. Så kjedeleg med feil i oppskrifta! Men trur nok det skal vere 2r sm og ikkje 2 rette. Men for lite garn? Du bør kontakte Sandnes garn! Kva er poenget med å lage kit med for lite garn?? Håpar det ordnar seg!

 12. 2 rette sammen etter merket ja… helt sikkert 🙂

 13. kan ikkje være 2. (andre) maske før merket??

 14. Så irriterande då! Bra at du er ein erfaren strikkar. Dette kunne tatt heilt motet frå ein nybyrjar i alle fall…

 15. Eg har nettopp strikket ett par vanlige votter og der strikket eg to vridd rett sammen så 2 masker rett og så to rett sammen.
  Men, du kan vel felle sånn som du vil. Det som er problemet er jo at det er fo lite garn. Det bør du kontakte dem på å få tilsendt mer garn gratis.
  Håper ellers at du får ei flott helg

 16. Jeg har ved et par anledninger kontakta Sandnes garn ang. feil i oppskrifter, men har aldri fått noe hjelp og ikke har de erkjent feil heller. Virker som om de som tar i mot epost ikke kjenner noe til oppskriftene.
  Men når det er for lite garn i en kit-pakke så må de jo kunne ordne opp.

 17. Dette høres ikke bra ut. Vi har solgt en del av de pakkene men er tomme nå så jeg har ikke noe mønster å lese på men jeg skal ta det opp med Sandnes mandag (jeg er ikke på jobb før det) så hører du fra meg igjen. Slikt liker vi ikke å oppleve 😦

 18. Går det bra med vottene, det er kjedelig når ikke mønsteret er riktig og at det er for lite garn. Sånn skal det ikke være.
  Ønsker deg en riktig god helg.

 19. Hejsan Ronille.

  Hmm…forstår heller ikke helt det mønsteret. Bliver spennende at se, hvordan det kommer til at gå, med den stakkels votten. Ønsker dig en rigtig god weekend 🙂

 20. Du løser nok dette problemet, men det er synd det er for lite garn i kitet!
  Helg igjen, og nå håper jeg virkelig at jeg har jobbet mine siste dager alene (helt siden midten av september!!) DEilig vær i dag, Sola skinner, men det er kaldt!!
  Ha ei flott helg!!

 21. Gooood helg:)

 22. Ønsker deg en god helg. Klem

 23. Nei dette skjønte ikke jeg heller. Derimot skjønner jeg at jeg begynner så smått og bli litt bortskjemt med at noen stikker innom bloggen min og ønsker meg god helg. Det er jo såååå koselig. Og jeg misunte deg helg med besøk av venninne og hund.Så koselig i stua di! For ikke å snakke om å være på treff med mange strikkedamer, noen som også blogger. På min strikkekafe er det bare meg som blogger… En til som er på Hobbyboden,da.. Ha en riktig god helg.

 24. Ønsker deg en god helg og lykke til med vottene dine. Du finner nok ut av det. 🙂

 25. Joda, er feil i oppskriften. Var på Lappestua på torsdag, og da gjorde jeg dem oppmerksomme på feilen, og at det er for lite garn til de 2 største størrelsene. De skulle ta det opp med selgeren som vist nok skulle komme dit neste uke 🙂

 26. Det høres skummelt ut når du slenger vottene vegg i mellom. Det gjør jeg også av og til, men passer da på å ta ut pinnene først så jeg ikke treffer noen i øyet. Lykke til med fellingen!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: