Kjøkkenklutar.

Den 1. mars 2012 klokka 08.00, tok eg eit alvorlig oppgjer med meg sjøl, og tok avskjed med ein kjær (u)venn eg har hatt i over 30 år. Det har gått overaskandes bra, og eg har no holdt opp i 18 dagar og 4 timar.

Sidan eg er litt rastlaus for tida, får eg rydda litt i skuffer og skap. Fann ut at eg måtte ha meg nokre nye kjøkkenklutar. Strikka med dobbelt garn i Bambino bomull på pinne nr 4,5.

IMG_0870

IMG_0867

Published in: on mars 18, 2012 at 13:02  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ronille.wordpress.com/2012/03/18/kjkkenklutar-2/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 kommentarerLegg igjen en kommentar

  1. Så flott! Stå på videre! Kjøkkenkluter, eller kopptuer som jeg sier, er det alltid bruk for, både på eget kjøkken og som gaver.

    Ha en strålende søndag!

  2. Innom igjen og legger igjen en liten hilsen her. Takker for di fine klutene som du har fått meg til å strikke endel av også.Og så flott å være røykfri da…?

  3. Herlig å være røykfri! Jeg tok den samme avgjørelsen for snart 10 år siden, det var så mye lettere enn jeg hadde trodd! Stå på, dette klarer du! Og tenk på alle pengene du «snyter» tobbakksindustrien for! De kan du jo bruke på garn eller noe helt annet til du har lyst på!

  4. Jeg er imponert over deg, altså!!! Ikke B A R E fordi du strikker så gode kjøkkenkluter, (jeg tenker på deg hver gang jeg bruker de fine mine),men aller mest fordi du har klart å slutte å røyke, for det er jammenmeg ikke lett! Bravo, Ellinor!!! :))


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: