Om meg.

 

Eg er ei jente på 41 sommera. Er gift og har to barn, en gut på 15 år og ei jente på 18 år. Jobber som lærar- spesialpedagog. Eg er lidenskapelig opptatt av mange typer hobbyar, men hovedsakelig er det Troll eg lagar.
 

   

Publisert on januar 30, 2007 at 17:47  Comments (12)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ronille.wordpress.com/about/trackback/

RSS feed for comments on this post.

12 kommentarerLegg igjen en kommentar

 1. Hei, Jeg heter Tove og bor i Longyearbyen på Svalbard. Jeg var inne på siden din å så de superfine hønene du har strikket og tovet. Kan jeg få kjøpe mønsteret av deg? Har problemer med å få tak i slikt her oppe og det er en stund til jeg skal til fastlandet.

  Med vennlig hilsen Tove

 2. Hei Tove. Du får kjøpt mønsteret her http://www.fibertrends.com/ har desverre ikkje mulighet til å dele den pga Copyright 😦 Skulle gjerne ha hjulpet deg, men sånn er regelen.

 3. Hei!

  Jeg likte veldig godt de smale lange hønene dine!Har lett på nett etter mønster. Husker du hvor du fant de?
  Hvilket garn er de strikket i?
  Du har en flott side!!

 4. Hei Ronille
  Snakk om fin blogg – Her har jeg masse å lære 🙂
  Må nok sikkert spørre om noen gode råd etterhvert når jeg skal utvide høyremenyen på min egen blogg, ser jeg..

 5. Hei igjen! Jeg skrev i gjesteboken også men så så jeg denne skriveplassen også og tenkte at det kanskje var riktigere sted. Du hr de fineste vinveskene/posene jeg har sett og skulle så veldig gjerne hatt oppskriften. Vil du dele den med meg? Jeg er på sykehus og vil gjerne aktiviseres litt 😉

 6. Hei Helene. Eg sendte oppskrifta til deg på mailen din for nokre dager sida. Dersom du ikkje har tilgang på mailen din så kan du gå hit : http://blogg.hobbyboden.com/hedvig/index.php/2005/12/22/p3925, trur du skal finne den der. Lykke til

 7. Hei. Du er så flink til å stikke innom bloggen min for å ønske meg god helg hver fredag, og det er så hyggelig! Nå stakk jeg innom for å ønske deg ei riktig God helg!

  Hilsen Mimi

 8. Hei, Ronille! Jeg har hoppet litt att og fram på bloggen din. Du virker som en som får gjort det utrulige i tillegg til jobb og familie! Bloggen din handler om litt av hvert også, så her er litt for enhver smak. Jeg må nok ta meg en grundigere titt senere, men jeg liker det jeg har sett!

 9. Hei.
  Jeg har lyst til å strikke et fisketeppe men finner ikke oppskriften på norsk. Kan du dele den med meg?
  Flott blogg du har. :o)
  Mvh
  Ann-Karin

 10. Hei
  Jeg har begynt å lage troll av cernit, men har litt problem med å få hodet til å sitte stødig fast. Har du et tips? jeg har laget hode i av cernit/vattkule, og tredd dette på ståltråd som jeg har til kropp.
  setter STOR pris på tips.
  Hilsen Elizabeth

 11. Would you be interested in advertising that costs less than $39 per month and delivers tons of people who are ready to buy directly to your website? Please send me a reply here: mia4675whi@gmail.com to get more info.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: